Nitecheck

Mobiilisovellus

NiteCheck on mobiilisovellus, joka tekee illanvietostasi helpomman ja hauskemman. Sovelluksella voit varata itsellesi pöydän tai vaikkapa yksityiskabinetin ravintolasta, näet juomavalikoiman ja hinnaston sekä voit ostaa juomasi ja maksaa ne vaivattomasti ja turvallisesti. Sovelluksella näet myös missä ravintolassa kaverisi ovat. Näet myös muut ravintolassa olevat asiakkaat ja voit osoittee heille mielenkiintosi. Halutessasi saat tiedot ravintolan tapahtumista suoraan kännykkääsi.

Hemtek.fi

Verkkokauppa

Hemtek on kodin sisustajan rautakauppa. Päämääränä on tarjota tuotteita, joilla saat ehostettua jo olemassa olevia kiintokalusteita sekä sisustusta tai joilla voit luoda kokonaan uutta ilmettä. Haluamme olla tee-se-itse -sisustajan (hem) ja remontoijan (tek) karkkikauppa ja leikkikenttä.

Hemtek.fi toteutettiin Magento-verkkokauppaohjelmistolla, joka integroitiin NetBaron-taloushallintajärjestelmään sekä varastonhallintaan.

Baaripelit

Verkkopelit

Royal Events on nuori ja erottuva viihdetuottaja joka on erikoistunut ravintolatapahtumien järjestämiseen. Palvelukonsepteihin kuuluu jännittävät pokeriturnaukset sekä viihdyttävät multimediavisailut.

Baaripelit on tapahtumasivusto, josta löydät helposti erilaisia hauskoja baaritapahtumia.

Baaripähkinä – Suomen suosituin ja viihteellisin pubivisailu
Baaribingo – Ei mikään perinteinen bingo vaan hauska peliuutuus tuotuna tähän päivään!
Baarikeno – Suositusta hittipelistä on tehty uusi hauska baariversio
Baaripokeri – Baaripokerin suomen mestaruus

Elmospirit

Sähköinen päiväkirja

Elmospirit on liikunnanopettajan sähköinen päiväkirja. Ohjelma toimii samoin kuin esimerkiksi Wilma tai Helmi, mutta kaikki toiminnot on suunniteltu liikunnanopettajan työtä ajatellen. Keskeiset toiminnot ovat oppilaan liikuntasuoritusten monipuoliset kirjaamis- ja arkistointimahdollisuudet sekä oppituntien suunnittelutyökalut. Ohjelmaa voi käyttää verkkoyhteydellä varustetulla tablettikoneella, pöytätietokoneella tai läppärillä. Voit siis ottaa sovelluksen mukaasi esimerkiksi urheilukentälle.

Tukijoukot

Mobiilisovellus

Tukijoukot on urheiluseuroille ja yhdistyksille tarkoitettu täysin uusi, tuottoisa ja helppo keino varainkeruuseen. Palvelun avulla joukkue tai yhdistys kerää varoja toiminnalleen aiempaa tuottoisammin ja helpommin. Tuki käytetään koko joukkueen tai yhdistyksen toiminnan hyödyksi.

Vastineeksi tukija saa käyttöoikeuden Tukijoukot-mobiilisovellukseen. Sovelluksen kautta joukkue tai yhdistys pitää tukijoukkonsa ajan tasalla omasta toiminnastaan, tapahtumista ja uutisista.

Erämessut.fi

Verkkopalvelu

Kansainväliset Erämessut on kahden vuoden välein järjestettävä alansa johtava messutapahtuma Suomessa, joka kokoaa Riihimäen Urheilupuistoon yli 40000 messukävijää ja satoja näytteilleasettajia.

Northforce

Verkkokauppa

Northforce on menestyvä kunto- ja huippu-urheilun ravinnon sekä hyvinvoinnin asiantuntija. Yhtiön visiona on olla ensimmäinen suomalainen aidosti kansainvälinen nesteytys –ja palautumisjuomatuotteisiin erikoistunut yritys.

Northforce-tuotteet on suunniteltu ammattiurheilijoille ja aktiiviliikkujille ylläpitämään nestatasapainoa ja edesauttamaan nopeaa palautumista kovista urheilusuorituksista. Northforce-tuotteet on räätälöity eri harjoituskausille sekä vaativiin turnaus- ja kilpailuolosuhteisiin.

Heatmasters

IoT -raportointi

Heatmasters on lämpökäsittelypalveluiden ja -laitteiden toimittaja 40 vuoden kokemuksella. Yrityksen loppuasiakkaita ovat voimalaitokset, ydinvoimalat, jalostamot, sellu- ja paperitehtaat, kemianteollisuus, offshoreteollisuus ja raskas konepajateollisuus.

Heatmastersin lämmitysprosessista tuotetaan asiakkaalle todistus, josta näkee tiedot prosessin läpiviennistä. Yrityksen laitteet keräävät tiedot muistikortille, josta ne voidaan helposti tulostaa verkon yli asiakkaalle IoT -raporttiratkaisun avulla. Näin säästetään aikaa tiedon hakemisessa ja raportin manuaalisen tekemisen tarve poistuu.

Hernesaaren ranta

verkkosivut

Hernesaaren Ranta on kesäpäivänviettoalue Helsingin keskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Kasvava, kesän ykköspaikka tarvitsi arvoisensa verkkosivut tapahtumien ja palveluiden tiedottamiseen.

Sivustolle on integroitu pöytävarausjärjestelmä sekä luotu oma osio mihin VIP kortin omistajat pääsevät kirjautumaan.

Jeld-Wen

Jälleenmyyjäkanava

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.

Jeld-Wenin jälleenmyyjille tarkoitettu extranet on toteutettu helpottamaan yrityksen ja heidän jälleenmyyjiensä välistä viestintää. Sovelluksen avulla voidaan tehdä tarjouksia sekä tilauksia loppuasiakkaan tarvitsemista räätälöidyistä tuotteista nopeasti ja helposti. Ratkaisun avulla säästetään aikaa sekä varmistetaan tilattujen tuotteiden oikeat ominaisuudet.

Tekniikat

 • bootstrap
 • html5
 • mysql
 • php
 • symfony

Jokamiesluokanstartup

Yrittäjyysportaali

Jokamiesluokan startup on 2013 käynnistetty hanke yrittäjyydestä haaveilevien auttamiseksi liiketoiminnan alkuvaiheessa. Palvelun mahdollistavat vakuutusyhtiö Fennia, työeläkeyhtiö ELO sekä Suomen Yrittäjät ry.

Sivusto on toteutettu räätälöitynä ratkaisuna asiakkaan tarpeisiin. Kirjautuminen onnistuu sähköpostiosoitteen ja salasanan lisäksi Facebook ja Twitter -tunnuksilla.

Hartwall Arena

Hartwall Arenan verkkosivut

Hartwall Arena Suomen suurin monitoimihalli, joka valmistui huhtikuussa 1997.

Sivusto on integroitu useisiin ulkopuolisiin järjestelmiin. Sähköpostilistojen kerääminen ja ylläpito sekä sähköpostien lähetys voidaan hoitaa julkaisujärjestelmästä, mutta toimintojen toteutuksen hoitaa ulkoinen sähköpostijärjestelmä. Myös tilojen varausjärjestelmä on integroitu osaksi sivujen toimintaa.

itSMF

itSMF Finland -verkkosivut

itSMF Finland ry:n toiminta on organisoitu jäsenten toimesta. Yhdistyksen toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla, ITSM/ITIL-kirjallisuuden myynnillä, konferenssin osallistumismaksuilla sekä konferenssin sponsorituloilla.

Verkkosivujen tapahtumat integroituvat myös jäsenien käytössä olevaan mobiilisovellukseen.
Sivustolle on tuotu syötteet yhdistyksen sosiaalisista medioista.

Kumppanit

Tekniikat

 • bootstrap
 • css3
 • html5
 • mysql
 • php
 • wordpress

4H

4H-liiton verkkosivut

4H-liitto on useissa maissa toimiva lasten- ja nuortenjärjestö, jonka toimintaan kuuluvat esimerkiksi kerhot.

Järjestön verkkoviestintä haluttiin tuoda mobiiliaikakaudelle ja heille toteutettiin responsiivisesti toimivat verkkosivut. Sivustolla on useita erityyppisiä käyttäjäryhmiä, jotka tuli ottaa huomioon toteutuksessa. Eri käyttäjäryhmille sunnattua erilaista sisältöä oli suuri määrä ja niiden saavutettavuus tulee olla kunnossa.

Kumppanit

Tekniikat

 • css3
 • html5
 • mysql
 • php
 • wordpress

Peikko Group

Peikon myynnin sovellus

Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman.

Liiketoiminnan laajeneminen useampiin maihin ja organisaatioihin tuovat omat haasteensa myynnin ja markkinoinnin materiaalien jakamiseen ja hallinnointiin. Korpimedia toteutti Peikolle myynnin työkalun, jolla voidaan jakaa materiaalit keskitetysti myyjien omille koneille. Sovelluksessa esitellään Peikon tuotteita, rakennetaan erilaisista materiaaleista esityksiä sekä näytetään videoita.

 

Tekniikat

 • css3
 • html5
 • mysql
 • php
 • symfony
 • windows

Radio Voima

Radio Voiman verkkosivut

Radio Voima on Lahdessa toimiva kaupallinen paikallisradio.

Radio Voiman verkkosivut on rakennettu Drupal julkaisujärjestelmällä. Radiolähetysten podcastit haetaan sivustolle ulkoisesta järjestelmästä ajastetusti. Sivuston teema vaihtuu parhaillaan soivan ohjelman mukaiseksi.

Stockmann kampanja

Stockmannin joulutarinat 2014

Stockmannin joulukuvaston tueksi toteutettiin kolme interaktiivista tarinaa, joissa kävijä pystyi seuraamaan lelukuvastosta tuttujen hahmojen tarinoita. Tarinat sisälsivät hauskoja animoituja videoita sekä minipelejä.

Työ keräsi mainetta ja palkintoja Vuoden Huipuissa sekä Grand Onessa!

Kumppanit

Tekniikat

 • canvas
 • css3
 • html5

Eneron Online

Energiatehokkaan kiinteistöjohtamisen ratkaisu

Eneron Online on energiatehokkaan kiinteistöjohtamisen verkkosovellus, jolla tehostetaan kiinteistöjen teknisen ylläpidon prosesseja, lasketaan energiakustannuksia, nostetaan kiinteistöjen arvoa sekä vähennetään CO2-päästöjä. Eneron Online on verifioitu vastaamaan ISO 50001:2011 standardin mukaisia vaatimuksia.

Korpimedia on ollut mukana suunnittelemassa sekä toteuttanut verkkosovelluksen alusta asti tiiviissä yhteistyössä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa.

Mediatalo esa

Konsernin yhtiöiden verkkosivut

Mediatalo Esa on Päijät-Hämeen johtava mediatalo, joka on erikoistunut painettujen ja digitaalisten sisältöjen sekä mediapalveluiden tuottamiseen.

Mediatalo Esan sekä sen tytäryhtiöiden sivut uudistettiin Drupal julkaisujärjestelmällä. Jokainen sivusto rakennettiin samaan ympäristöön jolloin sivustojen ylläpito sekä jatkokehittäminen helpottuu ja nopeutuu. Sivustojen erityispiirteet kuten värit ja logot voidaan määrittää julkaisujärjestelmän hallinnasta.

Summer Up

Summer Up verkkosivustot

Summer Up on vuodesta 2003 järjestetty kävijämäärältään Suomen suurin hip hop- ja reggae -musiikin festivaali. Festarit järjestetään Lahden Mukkulan rannalla.

Useamma sivuston yhteistoteutuksella säästetään aikaa ylläpidossa sekä kehityksessä. Summer Up -alustalla hallinnoidaan jo 16 eri sivustoa. Näitä ovat esimerkksi Summer Up -festivaalit, Pipefet -festivaalit ja Goom -risteily.

Esaprint Linkki

Esaprintin avainasiakasportaali

Esa Print on nykyaikainen arkkipaino, jonka palveluvalikoima kattaa painotekniikan koko kirjon.

Linkki on avainasiakasjärjestelmä, jonka avulla asiakas saa ajantasaista tietoa töiden etenemisestä, voi viestiä myynnin kanssa, tarkkailla materiaalien varastotilannetta sekä tilata tarvitsemansa määrän painotuotteita haluttuun paikkaan. Sovellus on integroitu Esaprintin toiminnanohjausjärjestelmään.

Cheek

Cheekin verkkosivut

Cheek on suomalainen hiphop-artisti. Cheek on julkaissut kahdeksan studioalbumia, joista kolme on ylittänyt kultalevyrajan, kaksi platinarajan ja kaksi multiplatinarajan.

Sivut on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä.

Tekniikat

 • css3
 • html5
 • wordpress

Orimanet

Orima-Tuotteen jälleenmyyjäportaali

Orima-Tuote Oy on Orimattilassa sijaitseva yksityinen metalliteollisuusyritys, joka valmistaa sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita, julkisivukasetteja sekä muita ohutlevytuotteita alihankintana.

OrimaNet on Orima-Tuotteen jälleenmyyjille suunnattu verkossa toimiva palveluportaali, jolla jälleenmyyjät voivat tehdä tarjouksia sekä tilauksia asiakkailleen. Järjestelmä on integroitu Orima-Tuotteen toiminnanohjausjärjestelmään, jolloin tuotetiedot sekä hinnastot saadaan ajantasaisesti jälleenmyyjille. Myös tilaukset kulkevat automaattisesti portaalista Orima-Tuotteen järjestelmään, jolloin perinteisiä tilaustapoja ei tarvitse käyttää ja resurssien tarve vähenee.

Kaupanteon lisäksi sovelluksella voidaan esimerkiksi jakaa ohjeita ja hoitaa viestintää.

Tekniikat

 • bootstrap
 • css3
 • html5
 • mysql
 • php
 • symfony

Suunto

Suunnon myyntisovellus

Suunto on vuonna 1936 perustettu suomalainen rannetietokoneita, sykemittareita, kompasseja, paikannuslaitteita ja sukellustietokoneita suunnitteleva ja valmistava yhtiö.

Suunnon myyntityökalulla myyjät esittelevät tuotteita kuvien sekä videoiden avulla paikasta riippumatta. Sovelluksella voidaan valmistella seuraava myyntitilanne etukäteen, jolloin tuotteiden läpikäynti on mahdollisimman sujuvaa ja voidaan keskittyä niihin asioihin, jotka asiakasta eniten kiinnostavat.

Galvatek

Galvatekin verkkosivut

Oy Galvatek Ab on suomalainen täysautomatisoitujen pinta- ja vedenkäsittelylaitosten toimittaja, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla.

Galvatek toimii maailmanlaajuisesti, joten myös viestintä on toimittava tehokkaasti ympäri maailmaa. Verkkosivustosta on tehty eri versiot vastaamaan osaltaan useamman maantieteellisen alueen markkinointiviestinnästä.

Ilmatieteenlaitos

Ilmasto-Opas

Ilmasto-opas.fi-sivusto kokoaa yhteen osoitteeseen ja yhtenäiseen muotoon käytännönläheistä, tutkittua ja luotettavaa tietoa ilmastonmuutoksesta.

Ilmasto-opas sivuston dynaamiset graafit esittävät analysoitua tietoutta käyttäjän valintojen perusteella.

Dynastart

Dynastart portaali

Dynastart -palvelu on esittelypaikka opiskelijoiden liiketoimintaideoille. Sivustolla esittäytyvät myös yrittäjämentorit sekä julkiset toimijat. Sivuston käyttäjät voivat kommentoida ideoita rekisteröitymällä Dynastartin käyttäjäksi. Dynastart.fi sivusto on toteutettu Drupal – julkaisujärjestelmällä.

Ilme ERP

Mainostoimisto Ilmeen toiminnanohjausjärjestelmä

Mainostoimisto Ilme toimii Lahdessa ja Tampereella ja työllistää 35 markkinointiviestinnän ammattilaista. Ilmeen omistaa sen toimiva johto.

Toimintaa vastaamaan räätälöidyllä toiminnanohjausjärjestelmällä tehostetaan liiketoiminnan eri osa-alueita. Ilme halusi tehdä itselleen sopivimman järjestelmän. Korpimedia on toteuttanut yhdessä Ilmeen kanssa toiminnanohjausjärjestelmää, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla kahden toimipisteen toimintaa.

Tekniikat

 • css3
 • html5
 • mysql
 • php
 • zend

Karjalan Sanomat

Karjalan Sanomien verkkolehti

Karjalan Sanomat on Petroskoissa yhtenä päivänä viikossa ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti. Se on ainoa Venäjällä ilmestyvä suomenkielinen sanomalehti.

Karjalan Sanomien verkkolehti tavoittaa yhä useamman lukijan. Sisältöä tuotetaan painetun lehden artikkeleiden lisäksi myös suoraan verkkoon. Verkkolehti on toteutettu Drupal -julkaisujärjestelmällä.

Lahti Guide

Lahti Guide

Lahti Guide on kolmella kielellä ilmestyvä turistiopas, joka palvelee turismia Lahden alueella.

Lahtiguide.fi -nettisivusto tarjoaa tietoa Päijät-Hämeen palveluista, tapahtumista ja nähtävyyksistä alueella vieraileville turisteille, sekä toimii tietopankkina toki myös paikallisille asukkaille.

Nettisivusto on ollut käytössä jo usean vuoden ajan, keräten vuosittain lähes 100 000 kävijää. Joulukuussa 2012 sivusto uudistui täysin Drupal -julkaisujärjestelmällä. Uudistunut sivusto tavoittelee vielä suurempaa kävijävirtaa selkeillä ja helposti selattavilla sivuillaan, sekä pyrkii turismin lisäämiseen seudulla.

Rammer tehdasesittely

3D Tehdasesittely

Rammer on maailman johtavia hydraulisten iskuvasaroiden ja lisälaitteiden valmistajia.

Rammerin 3D tehdassovelluksella voidaan esitellä tuotannon toimintaa kosketusnäytöllä. Sovelluksella voidaan katsoa tietoja tehtaan eri laitteista ja tuotantolinjoista.